Vakantie Suriname
Suriname
Vakantie Suriname
Suriname

Vakantie Suriname

Suriname een land waarvan het grootste gedeelte nog niet ontdekt is. 

Waar je geniet van de pracht en de serene rust van de jungle, met een kano over de rivieren vaart, mee doet aan een rally cross door de Savanne, overnacht op een oude plantage of Paramaribo de stad van de lach met zijn prachtige koloniale huizen ontdekt

Kortom te veel om op te noemen, Suriname heeft voor een ieder wat te bieden.

De Jungle van Suriname land van melk en honing

De jungle van Suriname behoort tot één van de vijf grootste op onze aarde, een oerbos met gebieden waar de mens nog niet geweest is. Het tafelberggebied, de Raleighvallen, Awaradam, Anaula natuur resort en het Afobaka stuwmeer een kleine greep uit de vele mogelijkheden welke Suriname te bieden heeft.

Paramaribo historisch erfgoed

Ook Paramaribo, de stad van de lach, met zijn prachtige gerestaureerde woningen, de grootste houten kathedraal van Zuid Amerika en het bruisende nachtleven, is een bezoek meer dan waard. Geniet van de Surinaamse keuken en dans op de klanken van de Surinaamse- en Latin muziek.

Suriname het kloppend hart van de Amazone

Suriname het land wat u zal verrassen, waar u een vakantie gaat mee maken waar u nog lang over zal praten. 

En zoals altijd komt de dag van vertrek, maar vlak voor het vliegveld, ziet u langs de kant van de weg een bord staan met de tekst “CON ESI BAKA”, (kom snel terug).

Waar vindt u Suriname

  • Suriname is gelegen aan de Noord oost kust van Zuid Amerika, met als omliggende landen in het westen Guyana in het oosten Frans Guyana en in het Zuiden Brazilië.
  • Suriname is ongeveer 4.5 maal groter dan Nederland en heeft  officieel 450.000 inwoners, die voornamelijk in de kuststreek en de hoofdstad Paramaribo wonen.
  • Onofficieel wordt het aantal inwoners geschat op 1 miljoen, veel van deze illegalen bevinden zich in het binnenland van Suriname.
Suriname Inentingen Suriname

Vaccinaties Suriname

Vaccinaties – malaria- Denque Vaccineren Reizigers uit risicolanden zijn verplicht om, bij aankomst in Suriname, een bewijs van een geldige Gele koorts vaccinatie te overleggen.

Lees verder »

Toeristenkaart Suriname

Toeristenkaart vervalt per 01-07-2022 Per 01 juli 2022 zullen staatsburgers van alle landen visumvrij mogen afreizen naar Suriname, mits het reisdoel betreft toerisme en/of familiebezoek.

Lees verder »
Bevolkingsgroepen in Suriname

Bevolkingsgroepen Suriname

Bevolkingsgroepen Suriname is een echte multiculturele samenleving, de voorouders van de Surinamers komen van over heel de wereld. De verschillende bevolkingsgroepen in Suriname leven vredig

Lees verder »
Geschiedenis van Suirname

Geschiedenis van Suriname

Geschiedenis van Suriname In 1492 ontdekte de Spanjaarden de Guyana’s. Rond 1600 werden de eerste handelsposten gesticht.  De werkelijke kolonisatie van Suriname begon in 1651

Lees verder »
Suriname Hygiëne

Hygiene Suriname

Hygiëne De luchtvochtigheid in Suriname is hoog, door deze hoge vochtigheidsgraad is uw persoonlijke hygiëne heel belangrijk.  Wondjes en insectenbeten hoe klein ze ook zijn

Lees verder »
Translate »

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.