Fb-Button
cropped-Papagaai-vliegend.png
PARAMARIBO

vakantie Suriname

Het kloppend hart van de Amazone

Suriname beleef het

Suriname is een land waarvan het grootste gedeelte nog niet ontdekt is.

Waar je geniet van de pracht en de serene rust van de jungle, met een kano over de rivieren vaart, mee doet aan een rally cross door de Savanne, overnacht op een oude plantage of Paramaribo de stad van de lach met zijn prachtige koloniale huizen ontdekt

Kortom te veel om op te noemen, Suriname heeft voor een ieder wat te bieden.

Suriname-vakantie-banner-whithe-Beach

De Jungle van Suriname, land van melk en honing

De jungle van Suriname behoort tot één van de vijf grootste op aarde, een oerbos met gebieden waar de mens nog niet geweest is. 

Het tafelberggebied, de Raleighvallen, Awaradam, Anaula resort en het Afobaka stuwmeer een kleine selectie van de vele mogelijkheden welke Suriname te bieden heeft.

Paramaribo historisch erfgoed

Paramaribo, de stad van de lach, met zijn prachtige gerestaureerde woningen, de grootste houten kathedraal van Zuid Amerika en het bruisende nachtleven, is een bezoek meer dan waard. 

Geniet van de Surinaamse keuken en dans op de klanken van de Surinaamse- en Latin muziek.

Suriname kloppend hart van de Amazone

Suriname is een land vol van verrassingen, waar u een vakantie gaat mee maken waar u nog lang over zal praten.

Zoals altijd komt er een dag van vertrek, maar vlak voor het vliegveld, ziet u aan de linkerkant van de weg een bord met de tekst “CON ESI BAKA“, (Kom Snel Terug).

Waar vindt je Suriname

  • Suriname ligt aan de Noord oost kust van Zuid Amerika, met als omliggende landen in het westen Guyana, in het oosten Frans Guyana en in het Zuiden Brazilië.
  • Suriname is ongeveer 4.5 maal groter dan Nederland en heeft  officieel 450.000 inwoners, die voornamelijk in de kuststreek en de hoofdstad Paramaribo wonen.
  • Onofficieel wordt het aantal inwoners geschat op 1 miljoen, veel van deze illegalen bevinden zich in het binnenland van Suriname.
Suriname Hygiëne

Hygiene Suriname

PARAMARIBO Hygiëne De luchtvochtigheid in Suriname is hoog, door deze hoge vochtigheidsgraad is uw persoonlijke hygiëne heel belangrijk.  Wondjes en

Lees verder »
Translate »
Suriname Ara

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.