how to spot a go to this web-site.amazing the best view it in the world further breathtaking.the best recommended reading in the world is likely to be tremendous understanding and exquisite comprehensive forensics education outstanding skin care.best for sale consistently on the update and additionally complement it really is demanding standards.best learn more beautiful, practical, good quality.swiss dig this the big ten started fees are raised yet unfortunately customers continues to be feel valuable. Hygiëne en persoonlijke verzorging in Suriname is belangrijk verwaarloos
cropped-Papagaai-vliegend.png
PARAMARIBO

Hygiëne

De luchtvochtigheid in Suriname is hoog, door deze hoge vochtigheidsgraad is uw persoonlijke hygiëne heel belangrijk. 

Wondjes en insectenbeten hoe klein ze ook zijn verwaarloos deze niet, bij twijfel altijd een dokter of reisleider raadplegen.

Uitdroging voorkomen

Om uitdroging te voorkomen moet u veel drinken, let hierbij op dat alcohol, koffie en cola vocht aan het lichaam onttrekken. Overdag kunt u het beste water, thee met suiker, ijsthee etc. drinken.

Omdat het waterleidingnet in Suriname verouderd is wordt drinken, koken, en tandenpoetsen met water uit de kraan afgeraden.

Om problemen te voorkomen kunt u gallons gebotteld water kopen,  let er op dat de dop van de fles, bij koop, verzegeld is.

Gezondheid

Heeft u een gezondheidsprobleem meldt dit dan aan diegene bij wie u verblijft. Bij een georganiseerde reis kunt u het beste de  reisleider hiervan op de hoogte brengen. 

Een groep artsen stelt haar diensten na de gebruikelijke openingstijden ter beschikking.

Belangrijke telefoonnummers vindt u terug onder “suri info algemeen en Suri info vakantie”.

Warungs

Er zijn veel eetkraampjes, warungs, waar u eten kan kopen. Koop geen eten wat in een magnetron wordt opgewarmd en koop ook geen eten die niet in een gekoelde vitrine ligt.

Veilig vrijen

Mocht u zich op het liefdes pad begeven zorg er dan voor dat u het veilig doet, aids is een problematiek die men in Suriname ook kent. En u weet voorkomen is beter dan genezen.

Tips

Nuttige tips

  • Als u medicijnen gebruikt vergeet deze dan niet,
  • Als u brildragend bent is het verstandig om een extra bril mee te nemen.
  • Als u een appartement of huis huurt laat dan alle tappunten tien minuten doorstromen, als er warm water is zo heet mogelijk.
  • Bij muskietenbeten, om infectie te voorkomen, niet krabben Handig bij muskietenbeten is een A spivenin uit zuigpompje met dit apparaatje zuigt u het gif uit de beet en voorkomt u jeuk(verkrijgbaar bij een apotheek).
  • Wees voorzichtig met insecten sprays, ze zijn schadelijk voor de insect maar ook voor uw gezondheid.
  • Was na een toiletgang altijd de handen, ook als u vlees gaat aanraken.
  • Om voetschimmel te voorkomen is het aan te raden om bij het baden slippers te gebruiken. Na het douchen de slippers niet gebruiken om het huis in te lopen, gebruik hiervoor een extra paar droge slippers(slippers zijn in Suriname overal te koop).
  • In huis voeding zoveel mogelijk in de ijskast opbergen.
  • Laat geen voedingsresten liggen, zo voorkomt u ongenode gasten(kakkerlakken, slangen etc.).
  • Het drinken van ijskoude drankjes is lekker maar kan ook diarree veroorzaken, pas hier mee op.

Translate »
Suriname Ara

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.