Play
Slider

Uitgaan in Suriname

Paramaribo kent een bruisend nachtleven er zijn diverse discotheken zoals, Upstairs(vrijdagavond “Vat), Zsa Zsa Zsu, Starzz, millennium, Bleubell, de waag, Havanna lounge  en nog veel meer clubs waar je tot in de vroege uurtjes kan chillen.

Het is in Suriname de normaalste zaak van de wereld dat jong en oud elkaar in het nachtleven tegenkomen iets wat je in Nederland niet gewend bent. Pas op want menig Surinamer van vijftig plus danst je er uit.

‘t Vat

Een van de hotspots in Paramaribo is ’t Vat een oud busstation dat omgebouwd is tot bar restaurant met een groot terras met WIFI en een internet café. Op de vrijdagavond is het Latin time upstairs.

Danceclub Tequila
Elk weekend kan je er heen. Maar weet dat Surinamers pas beginnen met uitgaan tussen 1 en 2 uur. Voor 2 uur is het er niet zo druk en moet je vooral zelf het feestje op gang brengen.
Uitgaan Suriname
Suriname uitgaan
Zsa Zsa Zsu

De place to be is Zsa Zsa Zsu deze vrij nieuwe disco heeft twee zalen één voor Zuid Amerikaanse muziek(Salsa, Bachata, Zouk en Merengue) en één zaal voor liefhebbers van house, trance, dance, hip hop en ga zo maar door. Naast de dansgelegenheid is er een bioscoop, restaurant en bowling baan.

Havanna Lounge

Nog een hotspot is de Havanna lounge deze dansgelegenheid bevindt zich boven op het dak van een bedrijven gevestigd aan de Zwarte Hogebrug straat te Paramaribo. Tot een uur of 1 wordt er Latin gedraaid, daarna is het house trans en wat niet meer.

Zansi bar

Deze bar vind je aan de Sommeldijkstraat tegen over het Torarica hotel, het is er gezellig en één van de ontmoetingsplaatsen van de stagiaires.

Zin

Een restaurant met zwembad gevestigd tegenover de Nederlandse ambassade aan de Roseveldkade, het zwembad is niet groot en je moet op tijd zijn om nog een plaatsje aan de rand van het zwembad te bemachtigen.

Torarica hotel

In het Torarica hotel bij het zwembad en op de pier in het theehuis wordt er regelmatig opgetreden door nationale en internationale bands en artiesten. Binnen, in het hotel bevindt zich het casino waar u voor een paar SRD een gokje kan wagen.

Paramaribo

(c) copyright 2020 WIMA production

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.