cropped-Papagaai-vliegend.png
PARAMARIBO

Als je een vliegticket voor Suriname gaat kopen dan dit bj de KLM en SLM.

Op de website van deze maatschappijen kan je online een ticket boeken, vaak zijn er ook studenten tickets beschikbaar, zie je die niet online bel dan met één van de maatschappijen.

Bagage

Mei 2019 heeft de KLM besloten dat de bagage niet meer standaard in de ticketprijs wordt meegenomen en hanteert men nu de volgende tarieven;

  • Bij het standaard ‘Light’ tarief zit de ruimbagage niet inbegrepen.
  • Bij het ‘Standard’ tarief zit de ruimbagage tot 23 kg wel inbegrepen, maar hiervoor moet extra betaald worden. Bij deze optie kunt u niet annuleren en het aanpassen van uw reisdatum kost 150 euro.
  • Ook bij het ‘Flex’ tarief is de ruimbagage tot 23 kg inclusief. Als u annuleert voor vertrek van uw eerste uitgaande vlucht, kunt u een toeslag krijgen van 200 euro. Bij deze optie betaald u geen wijzigingskosten als u uw reisdatum wilt wijzigen. Ook kan er bij dit tarief van te voren een stoel gekozen worden.
Suriname KLM
Suriname bagage Stage

In de handbagage mogen geen geen scherpe voorwerpen als messen, nagelvijl, schaar, passer worden meegenomen. Ook spuitbussen, deodorant kan je het beste in je koffer stoppen. 

Op Schiphol kan je spullen die niet mee mogen laten opsturen naar je woonadres. In Suriname mag je ze in een bak gooien en dag zeggen. 

Op Schiphol kan je je koffers laten sealen,koffer wordt in doorzichtig plastic gewikkeld,  Hiermee kan je voorkomen dat er spullen in je koffer gestopt worden.