Slider


Een vliegticket naar Suriname kan nogal in prijs verschillen, er zijn drie maatschappijen die op Suriname vliegen, namelijk KLM, Tui en SLM. Op de website van deze maatschappijen kan online een ticket worden bestelt. De maatschappijen hebben ook studenten tickets, informatie opvragen bij een reisbureau is aan te bevelen.

Bagage

Mei 2019 heeft de KLM besloten dat de bagage niet meer standaard in de ticketprijs wordt meegenomen en hanteert men nu de volgende tarieven;

  • Bij het standaard ‘Light’ tarief zit de ruimbagage niet inbegrepen.
  • Bij het ‘Standard’ tarief zit de ruimbagage tot 23 kg wel inbegrepen, maar hiervoor moet extra betaald worden. Bij deze optie kunt u niet annuleren en het aanpassen van uw reisdatum kost 150 euro.
  • Ook bij het ‘Flex’ tarief is de ruimbagage tot 23 kg inclusief. Als u annuleert voor vertrek van uw eerste uitgaande vlucht, kunt u een toeslag krijgen van 200 euro. Bij deze optie betaald u geen wijzigingskosten als u uw reisdatum wilt wijzigen. Ook kan er bij dit tarief van te voren een stoel gekozen worden.

Klik hier voor meer informatie over bagage KLM

Klik hier voor meer informatie over bagage SLM

Klik hier voor meer informatie over bagage TUI

Je kunt verschillende soorten bagage meenemen als handbagage, maar het makkelijkste is natuurlijk een handbagagekoffer of een grotere rugzak. De maximaal toegestane afmetingen van handbagage bij

KLM zijn 55 x 35 x 25(12 Kg) cm,

SLM 55 x 35 x 25( 10 kg)en

TUI 45 x 40 x 25(10 Kg).

Voor het tweede bagagestuk, je persoonlijke item, geldt een limiet van 40 x 30 x 15 cm. Deze afmetingen gelden voor zowel Economy- als Business Class.

In de handbagage mogen geen geen scherpe voorwerpen alsof spuitbussen worden meegenomen(dit zijn o.a. nagelvijlen, scharen, messen, passers, Deodorant enz). Vinden ze deze in je bagage, dan kan je ze in Schiphol laten opsturen naar je woonadres in Suriname mag je ze in een bak gooien en dag zeggen. Op Schiphol kan je je koffers laten sealen zodat er geen spullen door derden ingedaan kan worden.

(c) copyright 2020 WIMA production

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.