cropped-Papagaai-vliegend.png
PARAMARIBO

Post en overige correspondentie

Woon je zelfstandig in Nederland zorg er dan voor dat je post, gedurende je stage in Suriname, wordt door gestuurd naar een postadres in Nederland.

Je kan natuurlijk ook je post door laten sturen naar Suriname, wij adviseren je, tenzij het niet anders kan, om dit niet te doen want de postduif in Suriname wil nog wel eens een keer moe zijn. 

Het komt dan ook regelmatig voor dat je post helemaal niet aankomt of pas weken of maanden later, scannen en mailen is sneller. Stuur je, vanuit Suirname, post naar Nederland dan gaat dit redelijk snel.

 

Postbezorging

In Suriname komt Post Nl of DHL niet aan de deur, dit betekend dat je elk pakket, wat je vanuit Nederland ontvangt, persoonlijk moet ophalen bij Surpost aan de Willem Campagne straat, Paramaribo. 

 

Versturen pakket

Voor het versturen van een pakket vanuit Suriname kan je bij Surpost of een van de local shippers terecht. 

Het pakket dat je wilt verzenden moet je geopend aanbieden. Nadat het pakket door een douane beambte gecontroleerd is, kan je het pakketje dichtmaken en aanbieden voor verzending.

Tip: Het verzenden van een pakketje kan aardig wat tijd in beslag nemen. Blijf rustig, kijk om je heen en verwonder je niet maar verbaas je slechts. 

Hoofd postkantoor

Grote Kerkstraat Paramaribo

Translate »
Suriname Ara

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.