Slider
Post

Woon je zelfstandig in Nederland zorg er dan voor dat je post gedurende je stage in Suriname wordt door gestuurd naar een postadres in Nederland, bijvoorbeeld je ouders of andere familie, die je post mag openen.

Je kan natuurlijk ook je post door laten sturen naar Suriname, wij adviseren je om dit niet te doen de Surinaamse postduif wil nog wel eens moe zijn. Het wil nog wel  eens voorkomen dat je post helemaal niet aankomt of pas weken of maanden later. Scannen en mailen is nog altijd sneller.

Stuur je je post naar Nederland dan gaat dit  over het algemeen vrij snel, de Nederlandse postduif vindt het waarschijnlijk te koud om lang te blijven zitten.

Hou er ook rekening mee dat elk pakketje wat je vanuit Nederland ontvang moet je persoonlijk ophalen bij Surpost aan de Willem Campagne straat. Nadat het pakketje is gecontroleerd moet je een x bedrag aan invoerheffing betalen.

Wil je een pakketje versturen ook dan moet je naar Surpost om het pakketje geopend aan te bieden. Na controle en betaling mag je het pakketje sluiten en aanbieden voor verzending.

Je zal de eerste keer als je bij Surpost of bij een inklaarder komt vreemd op kijken want er lopen genoeg douane beambten rond iets wat je in Nederland niet zal zien.

(c) copyright 2020 WIMA production

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.