You are currently viewing Ticket Bagage

Ticket Bagage

Ticket stage Suriname Een vliegticket naar Suriname kan nogal in prijs verschillen, er zijn drie maatschappijen die op Suriname vliegen, namelijk KLM, Tui en SLM. Op de website van deze maatschappijen kan online een ticket worden bestelt. De maatschappijen hebben ook studenten tickets, informatie opvragen bij een reisbureau is aan te bevelen.

Bagage

De bagage welke mag worden meegenomen is gebonden aan gewicht, de koffer mag maximaal 20 kilo KLM, 25 kilo Tui en 25 kilo SLM wegen en de handbagage 10 kg, overschrijding hiervan kost ongeveer € 15 per kg. Men dient te zorgen voor een goede stevige afsluitbare koffer, voor de handbagage is een zogenaamde piloten koffer aan te bevelen, welke zeer makkelijk is bij verplaatsen, want er moet op Schiphol en in Suriname aardig wat gelopen worden voordat men bij het vliegtuig en de aankomsthal is. Let op dat de genoemde kilogrammen koffer met inhoud omvat. Ook de piloten koffer moet aan een bepaalde afmeting voldoen, namelijk 55 x 35 x 25. In de handbagage mogen geen geen scherpe voorwerpen alsof spuitbussen worden meegenomen(dit zijn o.a. nagelvijlen, scharen, messen, passers, Deodorant enz). Vinden ze deze in je bagage, dan kan je ze in Schiphol laten opsturen naar je woonadres in Suriname mag je ze in een bak gooien en dag zeggen. op Schiphol kan je je koffers laten sealen zodat er geen spullen door derden ingedaan kan worden.

admin

De beheerders van info hebben zich als doelgesteld om zoveel mogelijk informatie over (r)emigreren, vakantie en stage lopen in Suriname te verstrekken.

Leave a Reply