Internet
Telefoneren van uit Suriname naar Nederland kan vanaf iedere telefoon, bellen vanuit Suriname naar Nederland is een stuk goedkoper dan andersom. Je kan ook goedkoop met Nederland bellen als je voor plus minus US 15........
Internet
In Paramaribo zijn er diverse internet cafés en bij de diverse horeca gelegenheden kan je meestal inloggen op een WIFI hotspot.
Shadow
Slider

Telefoneren van uit Suriname naar Nederland kan vanaf iedere telefoon, bellen vanuit Suriname naar Nederland is een stuk goedkoper dan andersom. Je kan ook goedkoop met Nederland bellen als je voor plus minus US 15 een lokale simkaart te koopt. Voor 10 US dollar kan je an ongeveer 25 minuten met Nederland bellen. Wil je een lokale sim gebruiken dan moet je telefoon wel sim lock vrij zijn. Je kan ook met je Nederlands abonnement bellen maar dat is wel een stuk duurder. WhatsApp, Skype of andere chatprogramma’s met bel mogelijkheden kan je ook gebruiken kortom mogelijkheden genoeg om met het thuisfront contact te houden. Tip plaats een SD-kaart met genoeg geheugen zodat je genoeg opslag hebt voor de vele foto’s die je zal gaan maken.

Internet

In Paramaribo zijn er diverse internet cafés en bij de diverse horeca gelegenheden kan je meestal inloggen op een WIFI hotspot.

Post

Het versturen van post naar Nederland is vrij snel, een brief doet er gemiddeld een week over, vice versa kan het goed mis gaan en kan het soms wel 1 tot 2 maanden duren voordat je een brief krijgt.
(c) copyright 2020 WIMA production

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.