Slider


Telefoneren van uit Suriname naar Nederland kan vanaf iedere telefoon, bellen vanuit Suriname naar Nederland is een stuk goedkoper dan andersom. Je kan ook goedkoop met Nederland bellen als je een lokale simkaart te koopt. Voor 10 US dollar kan je ongeveer 25 minuten met Nederland bellen. Wil je een lokale sim gebruiken dan moet je telefoon wel simlock vrij zijn. Je kan ook met je Nederlands abonnement bellen maar dat is een stuk duurder. WhatsApp, Skype of andere chatprogramma’s met bel mogelijkheden kan je ook gebruiken, dus mogelijkheden zat om  contact te houden met het thuisfront. Tip plaats een SD-kaart met genoeg geheugen zodat je genoeg opslag hebt voor de vele foto’s die je zal gaan maken.Internet

In Paramaribo zijn er diverse internet cafés en bij de diverse horeca gelegenheden kan je vaak ook gebruik maken van een WIFI hotspot.

Post

Het versturen van post naar Nederland is vrij snel, een brief doet er gemiddeld een week over, vice versa kan het goed mis gaan en kan het soms wel 1 tot 2 maanden duren voordat je een brief krijgt.

(c) copyright 2020 WIMA production

Deze website gebruikt cookies voor een optimale ervaring. Voor meer informatie kunt u onze privacy verklaring lezen.