Suriname info

Uitgaansleven Suriname

Uitgaansleven Suriname

Uitgaansleven Suriname,  Paramaribo kent een bruisend nacht leven er zijn diverse discotheken zoals, Zsa Zsa Zsu, Touche, Starzz, millennium, Bleubell, de waag, Havanna lounge, Mambo River resort en nog veel meer clubs waar je tot in de vroege uurtjes kan chillen. Het is in Suriname heel normaal dat jong en oud het nacht leven in gaan, iets wat je in Nederland niet gewend bent, maar wel zo gezellig en pas op want menig Suriname van vijftig plus danst je er uit.

’t Vat

Een van de hotspots in Paramaribo is ’t Vat een oud busstation dat omgebouwd is tot bar restaurant met een groot terras voorzien van WIFI en een internet café. Op de vrijdagavond kan er van 22.00 uur tot 0.200 uur op de eerste verdieping  bij Up Stairs Latin worden gedanst.

Zsa Zsa Zsu

De place to be is Zsa Zsa Zsu deze vrij nieuwe disco heeft twee zalen één voor Zuid Amerikaanse muziek(Salsa, Bachata, Zouk en Merengue) en één zaal voor liefhebbers van house, trance, dance, hip hop etc.. In het gebouw is eveneens een bioscoop, restaurant en bowling baan gevestigd.


Havanna Lounge

Nog een hotspot is de Havanna lounge deze club bevindt zich boven op het dak van een bedrijf gevestigd aan de Zwarte Hogebrug straat te Paramaribo. Tot een uur of 1 wordt er Latin gedraaid, daarna gaat men over op house trans en wat niet meer.

Touche

De oudste dancings van Paramaribo die na een renovatie van bijna drie jaar de deuren weer geopend heeft. Er zijn twee zalen(Latin / Disco). De renovatie is tot in de puntjes uitgevoerd de licht show en verdere effecten zijn perfect. Touche kan je vinden op de hoek van de Sofie Redmond- en de Waaldijkstraat en is open op de woensdag- en vrijdagavond van 23.00 uur tot 0.400 uur..

Zansi bar

Deze bar vind je aan de Sommeldijkstraat tegen over het Torarica hotel, het is er gezellig en één van de ontmoetingsplaatsen van de stagiaires.

Zin

Een restaurant met zwembad gevestigd tegenover de Nederlandse ambassade aan de Roseveldkade, het zwembad is niet groot en je moet op tijd zijn om nog een plaatsje aan de rand van het zwembad te bemachtigen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Suriname info

Suriname info