Suriname info

Bellen vanuit Suriname

Internet in Suriname

Bellen vanuit Suriname naar Nederland geschiedt rechtstreeks en kan vanaf iedere telefoon, de kosten zijn een stuk goedkoper dan vanuit Nederland naar Suriname bellen. Een andere mogelijkheid om goedkoop te bellen met het thuisfront is met je mobiele telefoon. Je koop in Suriname een sim kaart(cel kaart) voor plus minus (US 15) je kan dan voor 10 US dollar bel te goed ongeveer 25 minuten met Nederland bellen. Het meenemen van een mobile telefoon is aan te raden, zorg er wel voor dat deze simlock vrij is , zodat je een lokale sim kan plaatsen. Je kan natuurlijk ook als je een abonnement hebt bij een Nederlandse provider hier van gebruik blijven maken de kosten voor de gesprekken zowel lokaal als interlokaal zijn hoog we raden je dit dan ook niet aan.

Met je smartphone kan je gebruik maken van diensten als Viber, Skype en nog veel meer. Tip zorg dat je smartphone voorzien is van een SD kaart van 32 Mb of meer, makkelijk als je onderweg veel foto’s wilt maken.

Internet

In Paramaribo zijn er diverse internet cafés waar je heen kan, daarnaast hebben diverse horeca gelegenheden WIFI hotspots.

Post

Het versturen van post naar Nederland is vrij snel, een brief doet er gemiddeld een week over, vice versa gaat het niet zo snel en kan een brief er gemakkelijk 1 tot 2 maanden over doen voordat deze gearriveerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Suriname info

Suriname info